twerk collage-melk

TWERK verzendt zoete groeten

HERENTALS – Maatwerkbedrijf TWERK lanceert een nieuw initiatief: zoete groeten. Daarmee kan je via een nieuwe webshop van TWERK chocolade laten opsturen naar iemand met nog een persoonlijke boodschap erbij. Volgens TWERK is er op dit moment nood aan dergelijke initiatieven, want een persoonlijk gebaar in tijden van corona is veel waard.

TWERK is een sociale werkplaats en wil mensen met autisme optimaal aan het werk zetten om hen meer kans te bieden om gelukkig te zijn. TWERK ontwikkelde www.zoetegroeten.be. Via deze site kan je een FairTrade chocoladetablet laten opsturen naar wie je wil. Daarbij hoort een kaartje dat je kan personaliseren met eigen groetjes, tekst, of zelfs een afbeelding. TWERK zorgt voor de verzending.

“TWERK is  een maatwerkbedrijf voor mensen met een autismespectrumstoornis (ASS),” zegt coördinator Bart Michiels. “We maken en verpakken FairTrade chocolade. In deze coronatijden wilden we iets speciaals doen, en daarom ontwierpen we deze eenvoudige webshop. Wie www.zoetegroeten.be bezoekt, kan daar zelf een groetenkaartje opmaken in een eenvoudige editor. Die groeten drukken we dan af en verzenden we samen met een chocoladetablet naar wie je maar wil in België.”

Het is een manier om niet alleen een vriend(in) of kennis blij te maken. Wie via de site bestelt, steunt ineens ook het tewerkstellingsinitiatief voor mensen met autisme.