Nieuws Kempen Twins investeert 40.000 euro in tweede foodtruck

Twins investeert 40.000 euro in tweede foodtruck

Twins investeert 40.000 euro in tweede foodtruck

BEERSE/RIJKEVORSEL- Midden in de lockdown richtten tweelingen Joery en Kelly Mangelschots uit Rijkevorsel en Beerse hun eigen foodtruck in. Ondertussen, na een succesvolle passage op zomerbar Bar Zuid in Rijkevorsel hebben ze zelfs al een tweede foodtruck.

Zowel Joery als Kelly hebben al ervaring in het wereldje van de foodtruckcatering. Joery werkt als technicus bij cateraar Bevers in Oostmalle, waar Kelly als flexi-jobber aan de slag was. Zij werkt als zorgkundige in een woon-zorgcentrum. Hun foodtruck Twins stond lang stil door de lockdown. “Maar toen we hoorden dat er een zomerbar kwam in Rijkevorsel, hebben we ons kandidaat gesteld om daar te gaan staan. Dat het een groot succes is geworden, was voor ons mooi meegenomen.”

Nieuwe reservaties werden echter geannuleerd of uitgesteld toen de maatregelen weer verscherpt werden. Maar de tweeling heeft er het volste vertrouwen in dat Twins snel weer van start kan gaan. Ze zijn zelfs al begonnen met de inrichting van een tweede foodtruck. “Een kopie van de eerste, maar dan een meter langer. Zo was er plaats voor een vaste oven in plaats van de twee losse oventjes die in de eerste staan. We bieden gefrituurde hapjes aan, maar op aanvraag kan eigenlijk alles.”

De nieuwe foodtruck kost Joery en Kelly zo’n 40.000 euro. “Een serieuze investering en we weten inderdaad nog niet op welke termijn we die gaan terug verdienen. Maar er staan al weer enkele trouwfeesten en andere partijtjes op de agenda. We kijken positief naar de toekomst.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer