Nieuws Kempen U kan tot 30 procent goedkoper bellen en werken via de cloud

U kan tot 30 procent goedkoper bellen en werken via de cloud

U kan tot 30 procent goedkoper bellen en werken via de cloud

cloudDestiny, onafhankelijke Belgische telecomoperator, en easy-m, lange termijn ICT-partner van de kmo, sloten een exclusief partnerschap voor de kmo-markt. Easy-m brengt easy-voice op de markt: een totaalpakket van telefonie en toegang tot internet voor de kmo. De kmo kan door te bellen via de cloud met louter mobiele toestellen tot 30 procent besparen.

Het gaat over een geavanceerde oplossing, met Unified Communication-mogelijkheden (UC) voor wat telefonie betreft en met voldoende bandbreedte om bijvoorbeeld met Office 365 (in de cloud) te werken voor wat internettoegang betreft.

Easy-m is de enige Destiny-partner die een aanbod in de markt zet dat geen vaste toestellen bevat, en dat dus helemaal gericht is naar een publiek dat mobiele toestellen verkiest. Easy-m is ook de enige Apple Premium Reseller die een UC-pack voor bedrijfstelefonie op de markt brengt. De iPhone en iPad worden met andere woorden helemaal geïntegreerd in de bedrijfstelefonie. Easy-voice valt bovendien makkelijk 30% goedkoper uit dan een traditionele PABX-oplossing.

Het familiebedrijf Easy-m bestaat meer dan 75 jaar, heeft 30 jaar ervaring met Apple-producten én beschikt over een uitgebreid aanbod aan ICT-diensten, software en alles voor het kantoor. Easy-m is met 20 verkooppunten en een webshop aanwezig in het hele land. Naast een vestiging in Herentals, Turnhout en Olen heeft het ook vijf vestigingen in Brussel, twee in Leuven, en telkens eentje in Bergen, Chatelineau (Charleroi), Doornik, Louvain-la-Neuve, Nijvel, Lommel, Mechelen, Namen, Sint-Truiden en Vilvoorde. Het bedrijf stelt een 200-tal personen tewerk.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer