Officenter Geel

Ucare naar nieuwe stek in Geel

HR-dienstverlener Ucare heeft zijn Geelse kantoor verhuisd van de Gasthuisstraat naar het Officenter langs de Ring. Plaatsgebrek was daarvoor de voornaamste reden, samen met de flexibele mogelijkheden op de nieuwe locatie.

Tot dusver werkten de medewerkers van Ucare in Geel vanuit hetzelfde kantoor als uitzendbureau Tobasco, dat tot dezelfde Limburgse Itzu-holding behoort. “Onze wortels liggen in Limburg, maar vervolgens trokken we naar de Kempen, een 10-tal jaar geleden, en zo verder naar de andere provincies”, vertelt Guy Strauven, operationeel directeur van Ucare.

Het team in Geel bestaat uit een 3 tot 4 mensen die flexibel vanuit verschillende kantoren en in hoofdzaak op afspraak werken. Ze begeleiden en adviseren organisaties en individuen tijdens hun loopbaan en bij HR-gerelateerde vragen. “Outplacement en loopbaanbegeleiding zijn belangrijke activiteiten, maar de jongste maanden trekt de markt weer aan en worden we weer steeds meer gevraagd voor de werving en selectie van medewerkers”, aldus nog Guy Strauven.

Bekend terrein
“Ons nieuwe kantoor in Officenter Geel is makkelijk bereikbaar, er zijn voldoende parkeermogelijkheden en de ruimtes in het gebouw zijn flexibel te gebruiken. We kenden de formule al. In Vilvoorde en Leuven werken we ook vanuit een Officenter.”

De overkoepelende Itzu-holding bestaat uit Service Net & Service@Home, Ucare en Tobasco. De aandeelhouders van Itzu zijn Koen Janssen, Luc Lormans en Louis Kemps. Naast het hoofdkantoor in Hasselt zijn er meer dan 100 vestigingen over heel België. De holding telt zo’n 1.400 medewerkers en draait 65 miljoen euro omzet.