Nieuws Kempen Uitbaters Turnhoutse en Beerse zomerbars openen restaurant

Uitbaters Turnhoutse en Beerse zomerbars openen restaurant

Uitbaters Turnhoutse en Beerse zomerbars openen restaurant

TURNHOUT – Kollektiv Productions, het Turnhouts bedrijf dat onder meer de zomerbars in Turnhout en Beerse en de winterbar in Antwerpen uitbaat, heeft met Bar Fizz aan het Zegeplein in Turnhout een permanente plek gevonden. De nieuwe zaak is zopas geopend.

Bar Fizz opent in het gebouw waar vroeger zaal Royal van taverne Tamboerke op de Grote Markt en daarvoor nog de omstreden discotheek Pike gevestigd waren. “We hebben het pand gekocht en op de eerste verdieping ons kantoor geïnstalleerd”, vertelt Mathias Baeten, die samen met Philippe Boermans, Steff Hesbeens en Klaas Michielsen Kollektiv Productions vormt. “Na alle tijdelijke projecten wilden we ook iets permanent en dat is Bar Fizz geworden.”

Bar Fizz is een verwijzing naar een populaire cocktail. “We zijn een restaurant en cocktailbar. Onze seizoensgebonden menu’s van drie of vijf gangen deel je met je tafelgenoten. Natuurlijk is er ook keuze à la carte. Later op de avond serveren we bar bites en cocktails, wijnen en bieren. We zijn open van donderdag tot en met zaterdag, de eerste drie weekends zijn al volzet. Zodra het weer mag, blijven we later dan tot 1u open. Dan mag de muziek ook een streepje harder.”

De zaal wordt geleid door Carolien Boermans, die ervaring op deed in zaken in Turnhout, Lier en Antwerpen en al 4 jaar barverantwoordelijke is in Panorama Zomerbar in Turnhout. In de open keuken staat Kris Weygers van restaurant Caseïne in Hoogstraten.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer