Nieuws Kempen Uitbreiding Open Coffee Kempen-netwerk maakt cirkel rond

Uitbreiding Open Coffee Kempen-netwerk maakt cirkel rond

Uitbreiding Open Coffee Kempen-netwerk maakt cirkel rond

MIK_Open-Coffee-Kempen-20140220_5Na Herentals, Lier en Turnhout krijgt Open Coffee Kempen er een nieuwe locatie bij. Elke vierde donderdag van de maand kan je als ondernemer, zaakvoerder, netwerker, sales of manager terecht bij Innotek in Mol. Op 26 februari is het de eerste keer om tussen 8 en 10 uur gratis en zonder reservatieverplichting te netwerken. Open Coffee Kempen zijn laagdrempelige momenten waar je onder het genot van een kop koffie en een koffiekoek in een gemoedelijke sfeer kunt netwerken.

Behalve visitekaartjes uitdelen en interessante gesprekken aanknopen is een Open Coffee een unieke gelegenheid om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten. En wie weet loopt jouw toekomstige klant er rond of krijg je een gouden tip om die te vinden.

Met de toevoeging van Innotek Mol als locatie is de cirkel rond. Elk donderdag van de maand kan je dan ergens in de Kempen netwerken. Achtereenvolgens Herentals, Lier, Turnhout en nu dus ook Mol.

De eerstvolgende Open Coffee in de Kempen vindt plaats op donderdag 5 februari tussen 8 en 10 uur in het Koetshuis Lepaige in Herentals.

www.open-coffees.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geĆ«lektrificeerde… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer