Nieuws Kempen Uitbreiding Retiese KMO-zone gestart

Uitbreiding Retiese KMO-zone gestart

Uitbreiding Retiese KMO-zone gestart

huijbregts retieHuijbregts Infra NV uit Arendonk is gestart met de aanleg van de rondweg en de uitbreiding van de KMO-zone De Bemdekens in Retie. Het bedrijf doet dat in opdracht van de gemeente en de intercommunale IOK. De werken nemen zo’n half jaar in beslag.

De nieuwe weg sluit aan op de Veldenstraat en maakt de verbinding met de Europalaan. Op die manier zal het centrum worden ontlast van een deel van het (vracht)verkeer. Ook de Veldenstraat wordt volledig heringericht. Door de uitbreiding van de KMO-zone komen twaalf extra kavels ter beschikking. De werkzaamheden die Huybregts uitvoert, omvatten onder meer grondwerken, rioleringswerken, beton- en asfaltverhardingen en de aanleg van een fietspad. In totaal gaat het om een project van 1 miljoen euro.

Goede comeback
“Met de werkzaamheden in Retie tonen we aan dat we bezig zijn met een goede comeback en dat we ons opnieuw toeleggen op de lokale markt van openbare werken voor gemeentebesturen, naast regionale bedrijven”, zegt Peter Huijbregts.

In de nabije toekomst gaat Huijbregts ook aan de slag ten zuiden van het onlangs gerealiseerde Ecoduct in Mol-Postel, aan de Nederlandse grens. Daar gaat het een bouwvoor van ongeveer 13 ha afgraven. Hier is het nog wachten op de nodige vergunningen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer