Nieuws Kempen Uitreiking awards KMO Laureaat en Beloftevolle KMO Antwerpen: de foto’s

Uitreiking awards KMO Laureaat en Beloftevolle KMO Antwerpen: de foto’s

Uitreiking awards KMO Laureaat en Beloftevolle KMO Antwerpen: de foto’s

Unizo maakte vanavond in de Antwerpse KBC-toren de provinciale KMO-laureaat 2014-2015 en de Beloftevolle KMO bekend. Made In was erbij, fotograaf Joren De Weerdt maakte het beeldverslag.

De award KMO Laureaat wordt tweejaarlijks toegekend door Unizo en haar partners aan een sterke KMO die uitblinkt in innovatie, ondernemingszin, financiële resultaten en personeelsbeleid. Omdat niet elk bedrijf dat uitblinkt al vele jaren actief is of over een uitgebreid personeelsbestand beschikt, heeft UNIZO nog een tweede categorie in het leven geroepen: de prijs voor de ‘Beloftevolle KMO’.

Keynotespreker was Christian Salez, CEO van het Mechels meubelbedrijf Bulo. Hij was juryvoorzitter van de KMO-laureaat Provincie Antwerpen.

Wie de winnaars waren, leest u in het andere artikel op Made in Kempen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer