Nieuws Kempen Univeg neemt 50%-participatie in Lunasoft

Univeg neemt 50%-participatie in Lunasoft

Univeg neemt 50%-participatie in Lunasoft

UnivegDe wereldwijde leverancier van verse producten Univeg Belgium met hoofdzetel in Sint-Katelijne Waver heeft een 50%-participatie genomen in het Olense softwarebedrijf Lunasoft. De andere helft van de aandelen blijft in handen van de huidige vennoot/zaakvoerder Ivan Van Eccelpoel. “Er wachten ons enorme opportuniteiten”, zegt die.

Tot op heden werkte Lunasoft voor 85% voor Ben Fresh in Oevel. Het Olense bedrijf zorgde onder andere voor de ontwikkeling van EOS (Easy Ordering System), het innovatieve commerciële platform dat een belangrijk onderdeel is van het huidige succes van Ben Fresh. Daarnaast ontwikkelden ze toepassingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren, efficiënter te maken en kosten te besparen.

Verdubbeling medewerkers
In de toekomst zal Lunasoft zich voornamelijk toeleggen op de ondersteuning en ontwikkeling van ICT business solutions (front-end applicaties) ter ondersteuning van de activiteiten van klanten (retailers, franchisees en consumenten) van de Greenyard Foods Group, waartoe Univeg Belgium behoort. “Wat we al jaren voor Ben Fresh doen, gaan we op grotere schaal kunnen doen”, legt Van Eccelpoel uit. “Ben Fresh heeft ons altijd beschouwd als een bedrijf dat meedenkt met hun business en dat willen we blijven doen. Er zijn grote plannen binnen Greenyard Foods Group en daar krijgen wij een rol in.” Lunasoft heeft momenteel 5 medewerkers in dienst en verwacht dat aantal te verdubbelen het komende 1 tot 1,5 jaar.

“Dankzij de participatie in Lunasoft kan Univeg Belgium het bedrijf stabiliteit verlenen en van de nodige middelen voorzien om in de toekomst verder te kunnen groeien”, aldus Eric Provoost, general manager van Univeg Belgium.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer