Nieuws Kempen Unizo introduceert Conversation Starter op Kempens event

Unizo introduceert Conversation Starter op Kempens event

Unizo introduceert Conversation Starter op Kempens event

foto_willy_naessens_2Donderdag 21 april organiseert Unizo provincie Antwerpen een event met ondernemer Willy Naessens en Pieter Janssens van digital agency Intracto in Herentals. Het vindt trouwens plaats bij Intracto. Voor het eerst in de Kempen biedt de ondernemersorganisatie het gebruik aan van de Conversation Manager, een web-app die het netwerken moet vergemakkelijken.

“We introduceerden de Conversation Manager op twee grote events in Antwerpen eind vorig jaar”, legt Tinne Delcroix van Unizo uit. “De app is zeer gebruiksvriendelijk. Je maakt eenmaal een profiel aan en vanaf dan kan je het blijven gebruiken. Wanneer je naar een netwerkevent gaat, kan je laten weten waar je naar op zoek bent en zo kan je op voorhand al contacten leggen met andere aanwezigen en ter plaatse een afspraak maken. We voorzien dan ook aparte statafeltjes waar mensen mekaar kunnen ontmoeten. Op onze events zien we dat een kwart van de mensen momenteel gebruik maakt van de app. Dat moet uiteraard nog groeien.”

10 geboden
De avond bij Intracto wordt ingeleid door Evelien Vanwalleghem van Kanaal Z, die haar 10 geboden van ondernemen geeft. Ondernemer Willy Naessens heeft er alvast 2 klaar: gij zult hard werken en de bewegingen in de sector op de voet volgen. Na het sprekersgedeelte blijft er nog ruim de tijd voor netwerken, al dan niet via de Conversation Manager. Er schreven zich tot dusver zo’n 150 deelnemers in voor de bijeenkomst.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer