Nieuws Kempen Unizo-Startersweek gaat vanavond van start

Unizo-Startersweek gaat vanavond van start

Unizo-Startersweek gaat vanavond van start

3578ba3Met een uitverkochte liveshow ‘Ik word mijn eigen baas’ gaat vanavond in Kinepolis in Antwerpen de Vlaamse Startersweek van start. Op de Vlaamse startersdagen vrijdag en zaterdag in Kinepolis kunnen kandidaat-ondernemers terecht voor persoonlijk advies of één van de 30 infosessies volgen. Alle info op www.startersweek.be.

De stap naar zelfstandige
De Turnhoutse Vesela Subotic (foto) zette eind 2014 de stap naar een zelfstandig bestaan na een 24-jarige carrière in de luxe interieurbranche. Vesela adviseert en verkoopt aan particulieren en bedrijven meubelen van ‘solid surface’ materiaal. Een duurzaam materiaal dat de Nasa in de jaren ’60 ontwierp voor onderzoek in de ruimte.

Met haar bedrijf Creativitiy realiseerde ze al mooie interieurprojecten, zelfs voor verschillende bekende personen uit de politiek en de amusementswereld, tot aan Paleis Het Loo en het Amsterdamse Rijksmuseum. Daarnaast heeft ze veel ervaring met designers over de hele wereld die iets aparts willen neerzetten.

Haar tips voor een beginnende ondernemer: “Ik ben elke dag zeer dankbaar dat ik heb doorgezet. Dat is een van de belangrijkste eigenschappen van een ondernemer. Relativeer en blijf doorgaan.
Ook vind ik belangrijk dat je werk echt je passie is. Dat geeft je vleugels en moed. Zie ‘fouten’ als een nieuwe ervaring, leer ervan en zet door.
Leer je balans lezen en vraag om hulp indien je die nodig hebt. Laat specialisten hun werk doen terwijl jij je bezighoudt met je corebusiness.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer