Nieuws Kempen Uw wagenpark bij G&A Motors? Dat is zorgeloos rijplezier.

Uw wagenpark bij G&A Motors? Dat is zorgeloos rijplezier.

Uw wagenpark bij G&A Motors? Dat is zorgeloos rijplezier.

Met 27 jaar ervaring is G&A Motors uit Turnhout een echt begrip voor BMW en MINI in de Kempen. Met fleetverantwoordelijke Willem De Keulenaer als aanspreekpunt genieten ook zakelijke klanten er iedere dag van aantrekkelijke voorwaarden en ongeëvenaard advies. “Uw bedrijfsvloot bij G&A Motors? Dat is een wagenpark zonder zorgen. Niet alleen vanwege onze fiscaal interessante elektrische- en hybridemodellen, maar ook omwille van de aantrekkelijke financieringsvormen. Zo wordt een premium bedrijfswagen plots erg bereikbaar”, vertelt Willem.

Bij G&A Motors in Turnhout kunnen klanten hun toekomstige BMW of MINI ervaren en wegdromen bij een BMW I- of M-model. Als gecertificeerde dealer van deze prachtige sub-merken, geeft G&A Motors u steeds het juiste advies. “Vanwege het enorme aanbod zijn BMW en MINI dé merken voor uw bedrijfsvloot. Onze elektrische en plug-in hybride modellen zijn bovendien allemaal fiscaal voordelig, tussen de 95 en 100% aftrekbaar. Daarnaast ontbreekt geen enkel comfort. De meesten van onze plug-in hybride voertuigen zijn zelfs leverbaar met een trekhaak, wat bij verschillende andere merken niet altijd het geval is.”

Droomwagen binnen handbereik

“Naast het juiste advies, bieden we onze klanten ook mooie financieringsvormen aan. Combineer dit met interessante restwaarden, en uw premium bedrijfswagen wordt plots erg bereikbaar”, vertelt Willem. “Wanneer u de total cost-of-ownership van onze hybridemodellen ontdekt, komt u voordeliger uit dan bij benzine- of dieselmotoren. Uiteraard staan we u graag bij met de TCO-berekening en het juiste advies voor uw wagenpark.”

Nieuwe vestiging voor tweedehandswagens

Naast de gevestigde waarde in de Raadsherenstraat, legt G&A Motors op dit moment ook de laatste hand aan hun gloednieuwe vestiging op de Tieblokkenlaan. “Deze nieuwe locatie maakt ons één van de grootste spelers op de premium tweedehandsmarkt. Dankzij ons uitzonderlijk groot aanbod, vindt iedereen precies wat hij zoekt. Deze BMW Premium Selection en MINI Used Car Next wagens genieten uiteraard garantie dankzij het gecertificeerde label van BMW Belux.”

“Uiteraard bieden we voor onze premium tweedehandswagens dezelfde uitstekende na-verkoop service als voor onze nieuwe wagens. Hiermee is G&A Motors uw ideale automotive partner in de Kempen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.