Nieuws Kempen VAB rekent voor haar netwerk-infrastructuur op VanRoey.be

VAB rekent voor haar netwerk-infrastructuur op VanRoey.be

VAB rekent voor haar netwerk-infrastructuur op VanRoey.be

Om haar snelle interventies en verwerking te garanderen, had VAB nood aan een betrouwbaar, veilig en stabiel bedrijfsnetwerk. In VanRoey.be vond de dienstverlener haar ideale partner.

Bij VAB moeten medewerkers in-the-field onmiddellijk de juiste informatie kunnen raadplegen en ingeven. De oproepen van klanten moeten meteen in tickets vertaald worden en door het netwerk tot bij de juiste dienstverlener terecht komen. Ook de verwerking van offertevragen en bestellingen via de website moet snel en efficiënt gebeuren. Een goede netwerkinfrastructuur is daarom de meest essentiële asset van VAB. Die moet van hoogstaande kwaliteit en goed beveiligd zijn, en dat liefst aan een eerlijke prijs.

Met haar eigen IT-team heeft VAB heel wat expertise in huis. Bewijs daarvan is de jarenlange stabiele werking, waardoor VAB haar reputatie als betrouwbare dienstverlener heeft kunnen uitbouwen. Echter staat technologie nooit stil, en omschakelen naar nieuwe technologieën is niet evident wanneer je een continue dienstverlening moet garanderen. Daarom ging Wouter De Clercq, IT Operations Manager bij VAB, op zoek naar een voorstel van een betrouwbare partij die de netwerkinfrastructuur future-proof kon maken.

Kwalitatief én veilig dankzij Fortinet en Ruckus

VAB draagt security hoog in het vaandel. Met een stevige Fortinet installed base was het bedrijf gelukkig al goed gewapend.

Ook VanRoey.be promoot de security oplossingen van Fortinet met volle overtuiging. Als Fortinet Expert Partner werd dat al sinds het eerste uur bekrachtigd. Een grote troef voor VAB, want zo kon het IT-team zijn eigen kennis uitbreiden en werden er samen nieuwe stappen gezet. De gehele Fortinet installed base werd naar VanRoey.be overgedragen en enkele verouderde firewalls werden vervangen door nieuwe FortiGates.

VanRoey.be is ook een Ruckus Elite Partner. Gezien VAB haar netwerk topologie moest herbekijken kwam VanRoey.be met een inhoudelijk voorstel, ondersteund door uitvoerige demo’s van het Ruckus beheerplatform. “Onze netwerkinfrastructuur is enorm belangrijk, en dan wil je niet inboeten aan kwaliteit”, vertelt Wouter. “Je bent dan snel geneigd om naar de duurdere oplossingen te grijpen, voor extra zekerheid. Ruckus staat technologisch echt aan de top, en dat voor een zeer interessante prijs. We zijn heel tevreden met de resultaten.”

Een partnership van lange duur

“Wat ik het meest waardeer aan VanRoey.be is hun hands-on aanpak en no-nonsense bedrijfscultuur”, besluit Wouter. “Ze zijn transparant in hun communicatie en vatten de koe bij de horens. Bovendien beantwoorden ze niet zomaar de vraag, maar denken ze echt wel mee. Dat heeft bij ons geleid tot een dieper inzicht en oplossingen die onze noden precies invullen. De offerte en de technische voorstellen waren helder en volledig. De samenwerking met Sales Manager Bram Smets en alle andere VanRoey.be medewerkers verloopt erg vlot.”

Tot slot wordt het netwerk voortdurend gemonitord en pro-actief onderhouden door VanRoey.be. Zo is VanRoey.be veel meer dan een IT-leverancier: het is een partner die steeds bereikbaar is. De klanten van VAB kunnen dus gerust zijn, want de partner waar zij op vertrouwen voor hun mobiliteit, kiest zelf ook voor een betrouwbare partner en robuuste oplossingen voor haar IT.

Lees meer over de samenwerking tussen VAB en VanRoey.be.

VanRoey.be biedt een IT-dienstverlening aan organisaties die beseffen dat ze meer impact hebben door processen te digitaliseren, te automatiseren en hun mensen de juiste tools aan te reiken.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.