Nieuws Vakmannen krijgen goed nieuws van Kluspunt & Groep Palmaers

Vakmannen krijgen goed nieuws van Kluspunt & Groep Palmaers

Vakmannen krijgen goed nieuws van Kluspunt & Groep Palmaers

Een one-stop-shop voor alles wat met bouwen, verbouwen, grondverzet, reiniging en tuinaanleg te maken heeft. Groep Palmaers heeft voor elke klus het geschikte werkmateriaal in huis. En in huis dat betekent dan Hasselt en Bilzen. Al verstevigt de groep nu ook haar positie in Noord-Limburg waar het samen met Kluspunt vanaf 25 mei een gloednieuwe zaak in Hamont-Achel opent.

Kluspunt in Hamont-Achel opende in 2012 de deuren als doe-het-zelfzaak, maar onder impuls van  zaakvoerder Tom Cox groeide dit al snel uit naar een speciaalzaak in professionele gereedschappen voor de B2B-markt. Cox kon hierbij regelmatig rekenen op de ervaring en gedrevenheid van Ivo Palmaers van groep Palmaers. Die samenwerking krijgt nu een uitgebreider vervolg.

Uitgebreide service

“Het plan om te herlokaliseren lag er al jaren tot er plots een ruime oppervlakte op een A-locatie in Hamont-Achel vrijkwam. In volle coronacrisis zeker geen evidentie, dus de eerste die ik voor advies belde, was Ivo. Ook hij zag de opportuniteiten van het pand. De weken daarna evolueerden onze gesprekken om er een doorgedreven samenwerking van te maken”, vertelt Tom Cox van Kluspunt.

“Op deze manier kunnen we nog meer tegemoet komen aan de service die we willen leveren: ruime voorraden, snelle leveringen en professioneel onderhoud van alle materialen op iedere locatie”, vult Ivo Palmaers, zaakvoerder van Groep Palmaers, aan. “Met een extra ankerpunt in Hamont-Achel kunnen onze klanten nu ook in Noord-Limburg bij ons terecht.”

Uitgebreid aanbod

Het aanbod reikt alvast enorm wijd, en is niet in 1 noemer te vatten. Het gaat onder meer om:

  • Ijzerwaren
  • Bevestigingen, lijmen & kitten
  • Electro & sanitair
  • Ladders en steigers
  • Electrische gereedschappen
  • Tuinmachines
  • Grondverzetmachines
  • Aanhangwagens en trailers
  • Heftrucks en intern transport
  • Werf- en wegsignalisatie

Al dit materiaal vindt een plek op een oppervlakte van ruim 3.000 m2. Daarnaast wordt Kluspunt erkend verdeler van Kärcher, als aanvulling op Kärcher Center Palmaers in Hasselt. Samen kunnen ze competitieve prijzen en een ruime keuze aanbieden.

“In tijden van corona doen we zo een forse inspanning. Des te meer is gebleken hoe belangrijk het is om grote voorraden en snelle leveringen te voorzien. Daarin maken we het verschil, samen met meer dan 60 medewerkers. We investeren in hen, in onze klanten en onze gezamenlijke toekomst”, klinkt het vastberaden.

Uitgebreide acties

Een grote opening kan helaas niet doorgaan. Dit betekent niet dat er niets zal gebeuren. “Er komen tal van acties aan die binnenkort via de website en een uitgebreide openingsfolder bekend worden gemaakt.”

Groep Palmaers verkoopt en verhuurt kwalitatieve machines en gereedschap aan professionals en klussers aan uiterst interessante prijzen.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.