Nieuws Kempen Van bakker tot beenhouwer: 10 ondernemingen gaan over de kop

Van bakker tot beenhouwer: 10 ondernemingen gaan over de kop

Van bakker tot beenhouwer: 10 ondernemingen gaan over de kop

TURNHOUT – De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag tien ondernemingen en ondernemers failliet verklaard. Zo valt na dagvaarding aan Dreef in Meerle (Hoogstraten) het doek over de bakkerij De Bakker. Advocaat An Notelteirs treedt op als curator.

Eveneens na dagvaarding is de bv Gilde Van den Bergh, Oude Tramlijn in Laakdal, failliet verklaard. Het gaat om een aannemer algemene bouwwerken. De curator is Senne Draulans. De bv Doros, Atealaan in Herentals, was een detailhandel in auto’s en lichte bestelwagens. De onderneming werd gedagvaard, de curator is Tom Vandecruys.

De bv Consult Lebut, Borgerghoutsendijk in Mol, was gespecialiseerd in de handel, verhuur en exploitatie van onroerend goed. De boeken werden neergelegd, de curator is Eef Stessens. Aan Heide in Herselt is na het neerleggen van de boeken schrijnwerker Marcelino Aerts failliet. De zaak is nu in handen van de curatoren Jacques Arnauts-Smeets en Gunter Peeters.

In Mol valt na dagvaarding het doek over de bv Luvatex Belgium. De zaak, een groothandel in vlees van wild en gevogelte, was gevestigd op de Gompeldijk. Eef Stessens is de curator. Meester Steven Heylen is de curator van de bv Jowi, een horecazaak gevestigd aan Dorp in Rijkevorsel. De faling volgde na dagvaarding.

De slagerij bv ’t Vlezeke, Otterstraat in Turnhout, is failliet na het neerleggen van de boeken. De curator is Ronny Ceusters. Ook de bv Westelse Bezettingswerken, Leemstraat in Westerlo, gooide zelf de handdoek. Sofie Papen treedt op als curator. Ten slotte is de bouwfirma bv K16, Keldenbeemd in Retie is op bekentenis failliet verklaard. De curatoren zijn Jean De Chaffoy en Luc Plessers. 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.