Nieuws Kempen Van de Cruys vloer- en tegelwerken uit Beerse wordt onderdeel van B&R Bouwgroep in Arendonk

Van de Cruys vloer- en tegelwerken uit Beerse wordt onderdeel van B&R Bouwgroep in Arendonk

Van de Cruys vloer- en tegelwerken uit Beerse wordt onderdeel van B&R Bouwgroep in Arendonk

BEERSE/ARENDONK – B&R Bouwgroep verwelkomt Van de Cruys uit Beerse in de groep. De specialist in vloer- en tegelwerken geldt is een gekende naam in de projectmarkt en vormt een aanvulling op de activiteiten van Van Bergen, die andere vloer- en tegelspecialist binnen B&R Bouwgroep. De nieuwe dochteronderneming verhuist na het bouwverlof naar de site in Arendonk om de samenwerking met de andere dochterondernemingen te optimaliseren.

Van de Cruys, opgericht in 1997, is al jaren een klinkende naam in de tegelwereld. Voortaan maakt het structureel deel uit van B&R Bouwgroep. Beide partijen zien dit als een stap vooruit. De expertise op de projectmarkt die Van de Cruys meebrengt naar B&R Bouwgroep betekent een versterking,  zowel voor Van de Cruys als voor de B&R groep. “We kijken er naar uit om onder de vlag van B&R Bouwgroep te werken”, zegt Michaël Veulemans, zaakvoerder bij Van de Cruys. “Helemaal nieuw zal het voor ons niet zijn, omdat we al vaak op dezelfde werven actief zijn als vele andere bedrijven binnen de Bouwgroep. Denk maar aan Hooyberghs, ATA, Van de Craen, BTI, of Verheyen.”  Sam Daems , gedelegeerd bestuurder van B&R vult aan: “De integratie is een voorbeeld van de manier waarop we onze specialismen verder willen uitbouwen. Een kwaliteitsinjectie van ruim 10 vakmannen, is hierin een belangrijke stap!”

Verhuizing naar Arendonk

Van de Cruys heeft zijn basis in Beerse en voert van daaruit projecten uit in heel Vlaanderen. Om de samenwerking met onder andere Van Bergen te vergemakkelijken, vergezellen de medewerkers van Van de Cruys in augustus hun nieuwe collega’s op de Hoge Mauw in Arendonk. Michaël Veulemans blijft aan het roer en zal nauw samenwerken met Bart Wellens, Firmaverantwoordelijke Van Bergen en Alcopro.

Brede waaier

Van de Cruys is, net als de bedrijven die reeds deel uitmaken van B&R Bouwgroep, specialist in haar niche en past dus perfect in het plaatje. Met de toevoeging van deze nieuwe dochterfirma telt B&R Bouwgroep, die dit jaar haar 25ste verjaardag viert, ruim 850 medewerkers. Deze zijn verspreid over 24 dochterondernemingen en zijn actief in zowel de Benelux, Duitsland als het Verenigd Koninkrijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.