Nieuws Kempen Van der Poel en Contador slaan de handen ineen

Van der Poel en Contador slaan de handen ineen

Van der Poel en Contador slaan de handen ineen

HERENTALS – Alberto Contador heeft zich aangesloten bij het sportvoedingsbedrijf 4Gold, waar Mathieu van der Poel mede-oprichter van is. De samenwerking maakt deel uit van de internationale plannen van 4Gold, want Contador gaat aan de slag als wereldwijd ambassadeur.

Het bedrijf van Mathieu van der Poel blijft groeien. Voormalig Tourwinnaar Alberto Contador zal nu ook zijn naam linken aan 4GOLD. Het merk van sportvoedingssupplementen, dat ook onder andere Liam Everts en Kirsten Flipkens onder contract heeft, maakte de nieuwe samenwerking bekend in een persbericht.

“Attente toeschouwers hadden misschien al de typische goudkleurige bidon of in zwart en goud gewikkelde energierepen opgemerkt in de videobeelden en foto’s van Contador’s recente ‘Everesting’ wereldrecord, dat tot voor kort nog overeind bleef. Vandaag kondigen het Belgische bedrijf in voedingssupplementen en op DNA-gebaseerd prestatieadvies en de Spanjaard officieel een langdurige samenwerking aan. ‘El Pistolero’ vervoegt namelijk het huis van mede-oprichter Mathieu Van der Poel als wereldwijde ambassadeur van 4GOLD”, klinkt het.

Volgens de start-up is de samenwerking met Contador een volgende stap in de verdere internationalisering van 4GOLD. “Ik ben erg blij dat Alberto – die ik altijd heb bewonderd om zijn strijdlustige rijstijl en die als topsporter zeer goed in staat is om de kwaliteit en de voordelen van voedingssupplementen te beoordelen – zich bij ons heeft aangesloten om de unieke aanpak van ons merk en de kwaliteit van onze producten te vertegenwoordigen”, aldus Van der Poel.

Ook Contador klinkt positief: “Ik ben oprecht blij om deel uit te maken van 4Gold. Hoewel ik de professionele wielersport verlaten heb, train ik uiteindelijk net zoveel of zelfs meer dan toen ik actief was en door mijn vriendschap met Mathieu ben ik hun producten voor mijn training gaan uitproberen”, zegt de Tourwinnaar van 2007 en 2009. “Mathieu en ik zijn totaal verschillende renners, van verschillende generaties, maar we hebben grote bewondering voor elkaar. Voor mij is Van der Poel de Lionel Messi van de wielersport, een renner die overal interesse opwekt, hoe klein de wedstrijd ook is. Ik ben er trots op deel uit te maken van deze ploeg, om de ambassadeursstatus met Mathieu te delen. Laten we hopen dat het voor een lange tijd is en dat we erin slagen om heel snel samen op de fiets te gaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer