swaegers

Van Dessel neemt strategische participatie in Swaegers Verzekeringen

Van Dessel Insurance Brokers uit Berlaar heeft een wat ze zelf omschrijft als ‘strategische participatie’ genomen in het Turnhoutse kantoor Swaegers Verzekeringen. “Deze acquisitie betekent een nieuwe stap vooruit in het groeiplan om Van Dessel uit te bouwen tot een leidende verzekeringsmakelaar”, zegt het bedrijf hierover.

Swaegers Verzekering, aan de Ring van Turnhout, treedt al 30 jaar op als makelaar en consultant voor ondernemingen. Het kantoor heeft heel wat transport- en productiebedrijven als klant en beheert daarnaast de verzekeringsportefeuille van particuliere klanten. Zaakvoerders zijn Koen Van Hees en Koen Druyts, die een team van een 20-tal medewerkers aansturen.

Dezelfde waarden
De keuze voor Swaegers Verzekeringen als strategische groeipartner voor Van Dessel is niet toevallig. CEO Patrick Verlinden: “Swaegers Verzekeringen is een onafhankelijk makelaarskantoor dat in zijn beleidsvoering dezelfde waarden hanteert als Van Dessel. Bovendien beschikt het team over sterke verzekeringstechnische kennis. We zien er dus de ideale partner in om onze groeiambities te realiseren en onze specialisatie in transport- en corporate verzekeringen te verdiepen.”

Voor de klanten van Swaegers Verzekeringen verandert er niets. Zij worden verder geserviced door hun vertrouwde makelaar in het kantoor aan de Kempenlaan in Turnhout.