Nieuws Kempen Van Gansewinkel in de etalage

Van Gansewinkel in de etalage

Van Gansewinkel in de etalage

vangansewinkelVan Gansewinkel staat te koop. De Nederlandse groep met hoofdzetel in Eindhoven kwam enkele jaren geleden in handen van private-equityspelers VCV en KKR. Die gaven zakenbank Credit Suisse de opdracht om de verkoop te begeleiden, aldus een woordvoerder van het bedrijf in Het Financieele Dagblad. Beide investeringsgroepen menen dat een principieel akkoord over de transactie nog dit jaar mogelijk is.

Van Gansewinkel zamelt afval in bij meer dan 120.000 bedrijven, van eenmanszaken tot grote industriƫle concerns en ook bij verschillende gemeentes in ons land. Het bedrijf is marktleider in Benelux. In onze regio heeft het vestigingen in Mol, Turnhout en Merksplas. Vorig jaar boekte de groep een omzet van 1002 miljoen euro, een daling met drie procent. Het nettoverlies verminderde van 61 naar 9 miljoen (bron De Tijd).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer