Nieuws Kempen Van garageband naar bedrijfspand

Van garageband naar bedrijfspand

Van garageband naar bedrijfspand

Hura uit Beerse gaat verhuizen. Het HR-dienstverlenend bedrijf zal eind van het jaar naar het nieuwe bedrijfspand van PFL trekken. Eind vorige maand is hiervoor de eerste steen gelegd. Johan Maes van Hura mocht zelf mee aan de tekentafel zitten om na te denken over een zo optimaal gebruik van de ruimte. Maes neemt na 15 jaar nog eens afscheid van Glacio in Beerse, aan de overkant van de straat, waar Hura nu zijn kantoren heeft.

“Ja, onze huidige kantoren zijn hier 200 meter vandaan. Ik zit hier al 15 jaar bij Glacio met Hura. En voor ik met mijn hr-dienstenbureau begon, was ik bij Glacio – toen nog Nestlé – hr-manager. Ik neem dus nog eens afscheid van mijn vertrouwde plek.” Johan Maes stichtte samen met Leen Peeters Hura, een dienstverlener dat zich focust op outplacement, hr-advies, assessments en loopbaancoaching. Het groeide uit van 2 mensen naar 36, en is actief in de provincie Antwerpen en Limburg. “We kiezen voor duurzame relaties met onze klanten, en dan loont: in al die jaren is er niet één klant weggegaan.”

Johan Maes blikt met goesting vooruit naar de nakende verhuis. “We gaan met Hura de eerste verdieping van het nieuwe PFL-gebouw huren. In de complete nieuwbouw krijgen we een ruimte die volledig aangepast is aan onze werking. We hebben samen met PFL mee mogen denken over hoe we zo optimaal mogelijk kunnen werken.” Zo zijn er geluidsisolerende ruimtes voorzien waar je vertrouwelijke gesprekken kan voeren.

Johan steekt met Hura niet gewoon toevallig de straat over. “Ik ken Dominic De Gruyter van PFL al van mijn 15 jaar. We hebben samen op de schoolbanken gezeten. We hadden een gemeenschappelijke interesse in muziek. Ik zong toen in een bandje, en Dominic deed voor ons de PA. Dat waren tijden…” Eind 2021 zal de nieuwbouw van PFL klaar zijn, en kan Hura verhuizen naar de nagelnieuwe kantoren.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer