Nieuws Kempen Van Geel, Mols en Ebema zijn beste in prefab beton

Van Geel, Mols en Ebema zijn beste in prefab beton

Van Geel, Mols en Ebema zijn beste in prefab beton

TURNHOUT/ARENDONK/RIJKEVORSEL – De FEBE Elements Awards is een wedstrijd voor bedrijven die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd met een toepassing in geprefabriceerd beton. Verspreid over diverse categorieën, selecteerde de vakjury zopas de genomineerden, waarbij ook enkele projecten uit de Kempen. Met name:

In de categorie Precast in Infrastructure is één van de kanshebbers Van Geel Wegenbouw uit Turnhout, en dit voor de herinrichting van de Zilverberk/Leeuwerikstraat in Turnhout.

Als laureaten voor Precast in Structures werd Mols uit Arendonk genomineerd, en dit voor de bouw van een passerelle over de spoorlijn 26 in Brussel.

Tot slot vonden we bij Precast in Landscape maar liefst 2 projecten terug van Ebema uit Rijkevorsel. Zij worden mogelijk de laureaat voor de projecten Stadspark De Motten in Tongeren (foto boven) en The Edge in Werchter (uitgevoerd door Michiels uit Heist-op-den-Berg).

Op donderdag 28 november wordt in Waver bekendgemaakt wie uiteindelijk met de onderscheidingen naar huis mag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer