Nieuws Kempen Van Genechten Packaging opent tweede site in Hongarije

Van Genechten Packaging opent tweede site in Hongarije

Foto VGP

Van Genechten Packaging opent tweede site in Hongarije

TURNHOUT – Het verpakkingsbedrijf Van Genechten Packaging opent een tweede vestiging in het Hongaarse Komárom. Met een steeds groeiende vraag naar duurzame en recyclebare verpakkingsmaterialen ziet de fabrikant zich genoodzaakt ook Europees verder uit te breiden. Met de nieuwe fabriek in Komárom investeert VGP in een regio met een sterke marktgroei.

“Zelfs in uitdagende tijden voor wereldwijde toeleveringsketens blijven we investeren in duurzame oplossingen”, zegt CEO Frank Ohle. “Slechts 14 maanden na de beslissing om uit te breiden, kunnen we onze productie al opstarten. We hebben hard gewerkt om deze nieuwe fabriek uit te rusten met innovatieve en duurzame technologieën.”

Ruim 100 werkplekken

De tweede vestiging in Komárom aan de oevers van de Donau bestaat uit 10.000 m² aan productie-installaties, kantoren en opslagruimte. De site zal meer dan 100 werkplekken creëren.

Zsolt Horvath, lokale manager van beide Hongaarse sites is tevreden: “Ik ben blij dat we de productie kunnen opstarten. Hoewel het een uitdaging was om alles in zo’n korte tijd op te zetten, is het echt de moeite waard om het resultaat te zien.”

 

De nieuwe vestiging in Komárom. Foto VGP

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.