Nieuws Kempen Van Genechten Packaging wint eerste grote SAP award

Van Genechten Packaging wint eerste grote SAP award

Van Genechten Packaging wint eerste grote SAP award

Verpakkingsleverancier Van Genechten Packaging heeft voor het eerst een SAP-award gewonnen. Elk jaar bekroont SAP de samenwerking met haar partners met de uitreiking van de SAP Partner Awards. Voluit heet de prijs die VGP won de ‘Best Direct Spend Demand Collaboration Supplier Award 2021’. Een mond vol om eigenlijk te zeggen dat het Turnhoutse bedrijf goed bezig volgens de supply chain-normen.

 

VGP uit Turnhout wil als verpakkingsspecialist klanten altijd beter ondersteunen in hun projecten. Maar deze specifieke SAP Award betekent dat VGP ook voldoet aan de hoge eisen van de brede markt. Het is voor het bedrijf de eerste grote ‘supply chain’-erkenning. “In het verleden wonnen we al regelmatig prijzen in binnen- en buitenland voor het ontwerp van specifieke verpakkingen. Het is natuurlijk bijzonder fijn dat we nu een grote prijs winnen als het gaat om supply chain”, zegt Heidi Vanspauwen, marketing- en communicatiemanager van VGP.

Het bedrijf doet aan ‘supplying on demand’, op vraag van de klant dus. Hoe blijf je zo voor op de vraag? “Een nauwe samenwerking tussen leverancier en klant maakt hierin het verschil. Dat is ook precies waar SAP Ariba Supply Chain Collaboration voor ontwikkeld is. De sleutel tot succes is de uitwisseling van data, analyse en automatisatie. En dat is waar Van Genechten Packaging goed in is.”

“Informatie en data uitwisselen zorgt voor korte lijnen en snelle samenwerking. De basis hiervoor is een transparante en open relatie tussen klant en leverancier. Want het uitwisselen van supply chain data is tegelijk ook een kwestie van vertrouwen. VGP is trots dat het op zo’n open manier mag samenwerken met grote bedrijven en merken.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.