Nieuws Kempen Van Goubergen P&M maakt lean-opleidingen toegankelijk voor KMO’s

Van Goubergen P&M maakt lean-opleidingen toegankelijk voor KMO’s

Van Goubergen P&M maakt lean-opleidingen toegankelijk voor KMO’s

dirk van goubergenVan Goubergen P&M uit Lille heeft zijn opleidingsprogramma uitgebreid en toegankelijk gemaakt voor KMO’s. De aanleiding is de vereenvoudiging van de KMO-portefeuile sinds 1 april jl. Door het makkelijker beschikbaar komen van opleidingssubsidies verwacht het internationale training- en consultancybedrijf dat ook KMO’s de voordelen zullen zien van ‘lean’.

“Lean is een bedrijfsfilosofie die in alle multinationals wordt toegepast. Maar ook KMO’s en kleine bedrijven vinden steeds vaker hun weg”, zegt Lutgarde Pigmans, directeur Lean Academy bij Van Goubergen P&M. “Lean is een manier van slimmer i.p.v. harder werken en het grote voordeel is dat iedereen in het bedrijf meedenkt en belangrijk is in het doorvoeren van verbeteringen, wat de betrokkenheid van iedereen verhoogt.”

Afgebakende sectoren
Het bedrijf van prof. dr. ir. Dirk Van Goubergen is internationaal actief in training en consultancy, in hoofdzaak voor multinationals. De domeinen waarin het actief is, zijn productie, kantooromgeving, de dienstensector en gezondheidszorg. Het aanbod omvat zowel langlopende als kortlopende cursussen en specifieke opleidingen voor deze sectoren. Vooral die kortlopende lean-trainings zijn herwerkt op maat van KMO’s. Via de vereenvoudigde KMO-portefeuille bedraagt de subsidie voor opleiding en advies voor kleine ondernemingen 40% met een maximum van 10.000 euro, voor middelgrote ondernemingen is dit 30 % met een maximum van 15.000 euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Heist-op-den-Berg
Heist-op-den-Berg

De juiste prijs, met Robin.

Robin Cuypers, oprichter van adviesbureau STREVER uit Heist-op-den-Berg, lanceerde het allereerste leerplatform voor ondernemers die worstelen met de prijszetting van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer