Nieuws Kempen Van Helden wil voor het eerst scoren met de Rode Duivels

Van Helden wil voor het eerst scoren met de Rode Duivels

Van Helden wil voor het eerst scoren met de Rode Duivels

van heldenVan Helden Relatiegeschenken zet voor het eerst fors in op de nationale voetbalploeg. In het assortiment zitten sinds kort pruiken, hoeden, sjaals, schminksticks, rugzakjes en nog meer fanattributen in zwart, geel en rood. “We hebben moeten aandringen bij ons hoofdkantoor in Nederland”, geeft Karin Hermans, office manager van het verkoopkantoor in Turnhout, toe. “Niet dat we bij ons een oranjegekte verwachten zoals ze dat in Nederland kennen, maar we stellen vast dat ook Belgen meer en meer tonen dat ze fan zijn van de Rode Duivels. En daar willen we mee op inspelen.”

Van Helden Relatiegeschenken is een Nederlands bedrijf dat vorig jaar zijn 50ste verjaardag vierde. De hoofdzetel staat in Tiel, bij Nijmegen, van waaruit ook de distributie gebeurt en waar zich de studio en de drukkerij bevinden. De onderneming wordt geleid door Arno en Joost Van Helden, twee zonen van de oprichter. Sinds 25 jaar heeft het bedrijf een verkoopkantoor met showroom aan de Parklaan in Turnhout, waar momenteel 4 mensen werken. “We zijn actief in heel Vlaanderen”, zegt Karin Hermans. “Sinds vorig jaar hebben we iemand in dienst die specifiek Brussel en Wallonië doet. We geloven dat daar voor ons nog een mooi potentieel ligt.”

Hypes
De markt van de gifts is voortdurend in beweging met hypes die komen en gaan. “Momenteel is alles wat met de computer te maken heeft populair zoals hubs, powerbanks en USB-sticks. Vroeger hadden die 1GB geheugen, tegenwoordig 32GB”, weet de Belgische kantoormanager. “Daarnaast zijn er ook blijvers zoals balpennen en sleutelhangers.”

De belangrijkste klanten van Van Helden zijn bedrijven, scholen en steden en gemeenten.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer