Nieuws Kempen Van kine tot stresscoach: groepspraktijk brengt verschillende therapieën samen

Van kine tot stresscoach: groepspraktijk brengt verschillende therapieën samen

Van kine tot stresscoach: groepspraktijk brengt verschillende therapieën samen

KESSEL – In een nieuwbouw op de Grote Steenweg in Kessel (Nijlen) opent vrijdag 1 juli groepspraktijk De Praktijk. Mensen kunnen er terecht voor kinesitherapie, manuele10

Zaakvoerders Jasper Vanderheyden (30) en Sarah Vlaisloir (33) zijn de kinesitherapeuten van dienst. “We willen pijnvrij leven en bewegen in de praktijk brengen, met programma’s en behandelingen op maat van het individu”, klinkt het.

Jasper en Sarah werkten eerder al samen in een praktijk in Lier, maar stampten het afgelopen jaar een nieuw gebouw uit de grond voor een multidisciplinair medisch centrum. “We zijn heel blij met de nieuwe locatie. We hebben hier zes behandelruimtes en een aparte oefenzaal. In De Praktijk helpen we onder meer mensen met nek- en rugklachten, sporters en pas bevallen of zwangere vrouwen”, zegt Sarah Vlaisloir.

Medezaakvoerder Jasper Vanderheyden is naast kinesist ook personal trainer. “Dry-needling en manuele therapie zijn mijn specialisaties, en daarnaast help ik mensen weer op niveau, bijvoorbeeld als ze pas zijn geopereerd.”

Stresscoaching

Laura Vets zorgt voor voedings- en dieetadvies, terwijl Enya De Graef instaat voor manuele stemtherapie en logopedie. Carine Gonzalez geeft loopbaanbegeleiding, stress- en burnoutcoaching.

www.depraktijk-kessel.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.