Nieuws Kempen Van rayonmanager naar een eigen zaak in verse maaltijden

Van rayonmanager naar een eigen zaak in verse maaltijden

Van rayonmanager naar een eigen zaak in verse maaltijden

Tijdens de voorstelling van de nieuwe website Lekkers met Streken in Retie mocht Christel Goddeeris haar kookkunsten tonen. Een half jaar geleden verloor ze haar job als rayonmanager bij een schoonmaakbedrijf. Nu start ze haar eigen bedrijfje waarmee ze ambachtelijke maaltijden voor thuis bereidt.

Varkensgebraadje met honing-mosterdsaus en een spruitje, steak met Ambrosiasaus en witloofblaadje, pittige couscous met gerookte lamsfilet. De genodigden op de voorstelling van de nieuwe Lekkers met Streken kregen in primeur enkele gerechten te proeven die Christel Goddeeris binnenkort aan de man/vrouw brengt via haar eigen zaak Christels Keuken.

“Ik had een drukke job, was nooit voor 6 of 7 uur ’s avonds thuis”, vertelt de kersverse onderneemster. “Dan was er vaak niet veel tijd om nog iets gezonds te maken. Toen ik mijn job verloor en werkloos werd, was dit het achterliggende idee voor mijn eigen zaak. Een afhaalzaak voor verse bereide maaltijden zonder chemische kleur- , smaak- en bewaarstoffen.” Dat ze al langere tijd kooklessen volgde, hielp natuurlijk.

Streekproducten
Christels Keuken staat voor vers, gezond, smaakvol en duurzaam. “Ik wil zoveel mogelijk koken met streekproducten en fairtrade. En vers. Mijn bouillons maak ik bijvoorbeeld zelf”, vertelt ze terwijl ze een bokaal met een zelf samengestelde poedermix tevoorschijn haalt.

Momenteel treft ze de laatste voorbereidingen en in maart gaat ze effectief van start vanuit haar woning aan de Sint-Paulusstraat in Retie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.