Nieuws Kempen Van Roey gaat samenwerken met Advantech op het vlak van IOT

Van Roey gaat samenwerken met Advantech op het vlak van IOT

Van Roey gaat samenwerken met Advantech op het vlak van IOT

TURNHOUT/MECHELEN – IT-dienstverleningsbedrijf Van Roey met vestigingen in Mechelen, Turnhout, Geel en Antwerpen gaat samenwerken met Advantech op het vlak van IoT (Internet of Things). Advantech is een internationale speler en heeft vestigingen in Eindhoven en Taiwan.

Als digitale dienstverlener startte VanRoey.be in 2017 met een actief programma om diverse IoT oplossingen in haar aanbod te integreren. De softwarespecialisten van Van Roey zochten een competente partner die de hardwarekant van IoT kent.

“Al van bij onze eerste ontmoetingen overtuigden de mensen van Advantech ons met hun kennis ter zake, wat belangrijk is om onze klanten kwalitatief hoogstaande oplossingen aan te bieden. Advantech heeft een uitgebreid productgamma en wordt wereldwijd erkend als voorloper op gebied van IoT apparatuur. Het feit dat Advantech een gecertificeerd partner van Microsoft is voor Azure IoT, getuigt van deze erkenning, zegt Nicolas Mertens van Van Roey.

Met dit partnership wordt VanRoey.be meteen Preferred Supplier van IoT projecten in België voor Advantech. Zo waardevol als Advantech voor VanRoey.be is met haar hardware expertise, zo waardevol is VanRoey.be voor Advantech met haar software kennis. Een prima match dus en een win-win voor beide bedrijven.

Foto (vlnr): Max Beeks (Channel Manager Benelux Advantech), Pat Van Roey (General Manager VanRoey.be), Michael Wernaert (Sales Manager Benelux Advantech), Nicolas Mertens (IoT Cloud Solution Architect) en Alexandre Caghassi (Head of Europe Channel Management Advantech).

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer