Nieuws Kempen Vanaf 11 mei werken op E34

Vanaf 11 mei werken op E34

Vanaf 11 mei werken op E34

RETIE/ARENDONK – Met de heropening van de winkels op maandag 11 mei, komt er wellicht ook weer meer verkeer op gang. En net op die dag starten er ook werkzaamheden op de E34, ter hoogte van Retie. In de richting van Antwerpen wordt er het wegdek vernieuwd.

Door de werken, die ongeveer een maand duren, moet het verkeer richting Antwerpen in Retie over de linker rijstrook. De rechterrijstrook wordt ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Retie (26) hersteld.

“Dit is het laatste stuk snelweg dat nog wacht op een grondige vernieuwing nadat de voorbije jaren al het grootste deel van de E34 is vernieuwd”, zegt Jef Schoenmaekers van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). “In afwachting daarvan voeren we noodzakelijk onderhoud uit aan het betonnen wegdek.”

De rechterrijstrook is gedurende de werkzaamheden. De oprit Arendonk-Industrie (26bis) is tijdelijk dicht. Plaatselijk verkeer wordt omgeleid naar de oprit in Retie, die wel openblijft.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer