Nieuws Kempen Vandersmissen Feestservice duikt steeds vaker in de modder

Vandersmissen Feestservice duikt steeds vaker in de modder

Vandersmissen Feestservice duikt steeds vaker in de modder

vandersmissen feestserviceDe organisatoren van veldritten hebben de weg gevonden naar Vandersmissen Feestservice in Hoogstraten voor het verzorgen van hun Vip-catering. Tien jaar al is Vandersmissen de vaste cateraar voor het Vip-gebeuren tijdens de Superprestige-cyclocross in Hoogstraten. Dit jaar kwamen ook andere organisatoren aankloppen, zo ook de organisatie van het WK in Zolder.

“Sinds jaar en dag zijn we actief op de Superprestige in Hoogstraten op vraag van De Hoogstraatse Spurters, de ambitieuze groep vrijwilligers achter dit gebeuren. Daar komen ook andere organisatoren naartoe en zo hebben die ons leren kennen”, legt Tinne Vandersmissen van Vandersmissen Feestservice uit. Dat leverde dit seizoen een heel deel nieuwe contracten op in het veldritwereldje.

Grote aantallen
Eind oktober soigneerden de Kempenaars 250 Vips op de Niels Albert Cyclocross in Boom. Enkele dagen later stond Vandersmissen paraat om ruim 800 Vips op drie locaties te verwennen tijdens de Superprestige van Asper-Gavere en vorig weekend trok de cateraar met 70 medewerkers om 1.200 Vips te verwennen met uitgebreide buffetten op de Bpost Bank Trofee in Essen. Een belangrijk event ligt nog in het verschiet. “Samen met een ander cateringbedrijf verzorgen we de Vip op 30 en 31 januari tijdens het WK-veldrijden in Zolder”, vertelt Tinne Vandersmissen. “Hier is het voorlopig afwachten over hoeveel mensen het gaat omdat de verkoop van de Vip-pakketten nog volop aan de gang is.”

Feestservice Vandersmissen heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in de catering op sportevents. Zo is het bedrijf de vaste cateraar op KRC Genk, waar het vorig weekend tijdens de match tegen Anderlecht 1.400 couverts leverde. “Onze sterkte bestaat erin om in een korte tijdspanne een Vip-maaltijd te serveren aan een groot aantal mensen”, aldus nog Tinne Vandersmissen.

Vandersmissen Feestservice heeft 27 vaste medewerkers in dienst, aangevuld met een heel aantal mensen met een dagcontract. Het bedrijf verzorgt jaarlijks ook de Vip- en artiestencatering op Rock Werchter en Werchter Classic, goed voor 5.000 mensen per dag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer