Nieuws Kempen Vanhout geeft relaties eigen kookboek cadeau

Vanhout geeft relaties eigen kookboek cadeau

Vanhout geeft relaties eigen kookboek cadeau

Commercieel directeur Bert Lenaerts, Michaël Joris en Stefan Vleugels.

Commercieel directeur Bert Lenaerts, Michaël Joris en Stefan Vleugels.

De tijd van de eindejaarscadeaus aan werknemers en relaties is weer aangebroken. Bouwbedrijf Vanhout uit Geel herneemt zijn succesformule van de voorbije twee jaren. Opnieuw brengt het een kookboek uit waarvoor de recepten zijn geleverd door de eigen personeelsleden en mensen uit bouwteams waarmee de onderneming samenwerkt. “Het kookboek is het hele jaar een gespreksonderwerp”, zeggen initiatiefnemers Michaël Joris en Stefan Vleugels.

De samenstelling start met een oproep naar wie een tof recept heeft en dan trekken directieassistent Michaël en informaticus Stefan op pad. Na hun uren voor alle duidelijkheid. “We gaan naar iedereen thuis. De mensen maken het recept klaar en wij fotograferen dat. En natuurlijk proeven we het ook”, lachen de twee. Het resultaat is een boek met een 40-tal recepten: voor- en hoofdgerechten, desserts maar bijvoorbeeld ook cocktails.

Chickennuggets
Medewerkers aan het boek zijn eigen personeelsleden maar ook mensen uit bedrijven waarmee Vanhout samenwerkt zoals architecten- en studiebureaus, het accountantkantoor, enz. Ook gedelegeerd bestuurder Jef Lembrechts leverde zijn bijdrage: quinoa chickennuggets die hij maakte met twee van zijn kleinkinderen. Bij elk gerecht staat een foto van de ‘auteur’.

“Het kookboek leeft door heel het bedrijf”, vertellen Michaël en Stefan. “Wanneer we ergens zijn geweest, maken we een affiche met enkele foto’s van ‘the making of’ en die hangen we dan in de gang. En dan kan het gissen beginnen.”

‘Vanhout Gesmaakt’ verschijnt op 1.100 exemplaren en wordt enkel verdeeld aan de eigen werknemers, 250 in totaal, en aan relaties. “We hebben dit nu drie jaar gedaan”, zeggen Michaël en Stefan. “Voor volgend jaar zijn we aan het nadenken over een andere insteek. Sowieso zal dat iets blijven met eten. Wat het kookboek betreft, willen we stoppen op ons hoogtepunt, zoals dat zo mooi heet.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer