Nieuws Kempen Vanhout.pro bouwt nieuw serregebouw voor Thomas More Hogeschool in Geel

Vanhout.pro bouwt nieuw serregebouw voor Thomas More Hogeschool in Geel

Vanhout.pro bouwt nieuw serregebouw voor Thomas More Hogeschool in Geel

GEEL/TURNHOUT – De studenten Agro- en biotechnologie  van Thomas More Hogeschool kunnen het nieuwe academiejaar starten in een nieuwe serre met bijhorende leslokalen. Aannemer vanhout.pro uit Turnhout trotseerde het Coronavirus om deze nieuwe infrastructuur tijdig klaar te krijgen.

De bestaande serre op de site van de Thomas More hogeschool was dringend toe aan vernieuwing. Ondanks de Covid-19 epidemie kan het academiejaar 20-21, wanneer dat start, beginnen in een nieuw complex.

De oude serre is gesloopt in januari. Midden februari startte Vanhout.pro met de bouwwerken voor het nieuwe complex. “De eerste werkzaamheden waren nog maar net uitgevoerd of het Coronavirus kwam al meteen roet in het eten gooien”, vertelt Bart Boeckx van Vanhout.pro. “Gelukkig is het project vrij uitgestrekt in verhouding tot de beperkte personeelsbezetting, zodat er steeds met voldoende afstand toch veilig kon doorgewerkt worden.”

De nieuwe serre wordt uitgerust met alle moderne technische installaties en krijgt ook twee leslokalen, zodat de studenten echt midden in de praktijk zitten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer