Nieuws Kempen Vanhout.pro neemt laatste horde voor Het GielsBos

Vanhout.pro neemt laatste horde voor Het GielsBos

Vanhout.pro neemt laatste horde voor Het GielsBos

Bouwbedrijf vanhout.pro uit Turnhout, dat deel uitmaakt van Groep Van Roey, heeft 5.000 euro overhandigd aan de instelling Het GielsBos in Gierle. Het is afkomstig van medewerkers en hun vrienden en familie die 6 weken lang hun sportieve prestaties verhoogden. Als beloning doneerde de onderneming het bedrag.

Vanhout.pro is geen onbekende bij de instelling. Sinds 2014 bouwt het er onafgebroken nieuwe woonpaviljoenen. 10 werden al opgeleverd en 5 staan nog in de steigers. Wanneer die laatste klaar zijn, zullen 147 bewoners over een nieuw onderkomen beschikken.

Laatste horde
Het GielsBos wil een veilige thuis bieden aan kinderen en volwassenen met een beperking. Wanneer de dagelijkse drukte de gasten even te veel wordt, kunnen ze zich binnenkort terugtrekken of creatief uitleven in het gloednieuwe belevingscentrum De Oases met zachte kussens, sfeerverlichting en aangename muziek. De inrichting kost flink wat geld en met de donatie van vanhout.pro werd de laatste financiële horde genomen.

Marc Bernaerts, CEO vanhout.pro: “Ik ben ongelooflijk fier op de inzet van onze mensen. Het typeert ons team om resultaatgedreven, alleen maar voor het beste te gaan. De lat lag hoog, maar dat zijn we hier al lang gewoon.”

Pol Vanden Weygaert, algemeen directeur Het GielsBos: “Het is hartverwarmend te merken hoezeer het bedrijf begaan is met onze organisatie. Dankzij hun actie kunnen we onze gasten een gezellige snoezelruimte in het nieuwe centrum aanbieden, met alles erop en eraan.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.