Nieuws Kempen Vanhout Projects realiseert nieuwe zorgcampus in Heist-op-den-Berg

Vanhout Projects realiseert nieuwe zorgcampus in Heist-op-den-Berg

Vanhout Projects realiseert nieuwe zorgcampus in Heist-op-den-Berg

De Geelse projectontwikkelaar Vanhout Projects start dit najaar in Heist-op-den-Berg met de herbestemming van de voormalige site van de Christelijke Mutualiteiten (CM) in de Frans Coeckelbergsstraat. Het bestaande gebouw gaat tegen de grond. In de plaats komen 21 bijna-energieneutrale (BEN) appartementen. Er is ook ruimte voor zorgverlenende bedrijven.

Residentie Frans Zand zal bestaan uit twee gebouwen. De gelijkvloerse verdiepingen worden gereserveerd voor zorgverlenende bedrijven als een apotheek, dokterspraktijk of thuisverplegingsdienst. De appartementen daarboven zullen allemaal uitgerust zijn met een warmtepomp, vloerverwarming, een modern ventilatiesysteem en zonnepanelen. Dat maakt ze bijna energieneutraal.

Op zaterdag 28 september kunnen geïnteresseerden zich over het project komen informeren van 10 tot 14u in Bar Maginique in Heist-op-den-Berg.

De oplevering is voorzien voor het najaar van 2021.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer