Nieuws Kempen Vanhout verrast relaties op originele manier

Vanhout verrast relaties op originele manier

Vanhout verrast relaties op originele manier

vanhout gesmaakt 2014Het algemeen aannemingsbedrijf Vanhout uit Geel bedacht een origineel nieuwjaarscadeau voor zijn medewerkers en relaties. Het maakte een kookboek met recepten van de eigen medewerkers en van mensen uit bedrijven waarmee het samenwerkt. ‘Vanhout gesmaakt’ is dit jaar aan zijn tweede editie toe en verschijnt op duizend exemplaren.

“Jaarlijks stelden we ons de vraag wat we zullen geven als relatiegeschenk”, vertelt Michaël Joris, directieafgevaardigde bij Vanhout. “Dan kom je al snel uit bij de klassiekers als een wijnpakket, waar op zich niets mis mee is en wat wordt geapprecieerd. Maar we wilden het op een originelere manier aanpakken.” Het werd uiteindelijk een eigen kookboek.

“We deden intern een oproep wie wou deelnemen en een recept wou bereiden. Het enthousiasme was groot.” Het resultaat van 2014 was een boek met 34 recepten dat werd bedeeld aan de eigen personeelsleden en aan de relaties. Teksten, fotografie en lay-out gebeurden allemaal door eigen medewerkers. “Het kookboek bracht een grote dynamiek binnen het bedrijf teweeg en was vaak het onderwerp van gesprek”, aldus Michaël Joris, die zelf mee de fotografie verzorgde. “Relaties leerden op die manier onze mensen ook eens op een andere manier kennen.”

Een bonte mengeling
“Dit jaar vroegen we ons af hoe we daar een follow-up aan konden geven. We beslisten om onze externe relaties zoals opdrachtgevers, architecten en studiebureaus er bij te betrekken en ook hen te vragen om een gerecht te bereiden.” De editie 2015 is dus een mix van recepten van eigen mensen en van externe relaties, 37 in totaal. Het gaat om pastagerechten, ovenschotels, vlees- en visgerechten, en ook buitenlandse zoals een Ethiopische en Kameroenese bereiding.

Het Vanhout-kookboek is niet te koop in de winkel, maar wordt exclusief voorbehouden voor de medewerkers en relaties. Het bedrijf stelt 280 mensen tewerk en heeft zijn hoofdzetel in Geel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer