Nieuws Kempen VanRoey.be ontvangt TopDog-label van Ruckus Wireless

VanRoey.be ontvangt TopDog-label van Ruckus Wireless

VanRoey.be ontvangt TopDog-label van Ruckus Wireless

vanroeyVanRoey.be uit Turnhout mag voortaan met het Ruckus Wireless TopDog-label prijken als één van de eerste Belgische ondernemingen. De overhandiging van de ‘TopDog’ gebeurde bij Blue Vision in Kontich. Door dit label weten klanten zich ervan verzekerd dat de engineers van VanRoey.be een stabiel en draadloos internet kunnen realiseren.

Eric Primus, Sales Manager bij VanRoey.be: “TopDog is een erkenning voor de trouw, ijver en zorgzaamheid die we elke dag voor onze klanten aan de dag leggen. Het behalen van de Ruckus Wireless TopDog-status is een teken van waardering voor ons enthousiasme, onze drang naar kwaliteit en het groeitraject dat we afgelegd hebben. Het is vooral ook een bevestiging voor onze klanten. Wij zijn een ICT-partner met expertise rond wifi en wie kan vandaag nog zonder? Wifi moet functioneren, ongeacht de omgeving en omstandigheden. Met het uitgebalanceerde productportfolio van Ruckus Wireless kunnen we deze behoefte heel concreet invullen.”

Beloning
“Wij zijn verheugd dat we VanRoey.be kunnen verwelkomen tot onze Ruckus TopDog-familie”, aldus Geert Brauwers , Regional Sales Manager bij Ruckus Wireless. “Door de jaren heen heeft VanRoey.be getoond een toppartner te zijn met een hoge kennis van de Ruckus Wireless oplossingen die ze bovendien ingezet hebben bij mooie en grote projecten. Hiervoor willen we VanRoey.be belonen door hen als één van de eerste de TopDog-status te verlenen.”

Ruckus Wireless is een leverancier van high-end draadloze oplossingen. De onderneming beschikt over een breed scala aan indoor en outdoor Smart wifi-producten voor ondernemingen en organisaties en heeft meer dan 50.000 referenties wereldwijd. Ruckus Wireless biedt dankzij de gepatenteerde wifitechnologie mobiele connectiviteit die betrouwbaar is en in staat om vele gelijktijdige gebruikers te bedienen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer