Nieuws Kempen Vansweevelt Makelaars opent twee nieuwe kantoren

Vansweevelt Makelaars opent twee nieuwe kantoren

Vansweevelt Makelaars opent twee nieuwe kantoren

KEMPEN – Vansweevelt Makelaars breidt flink uit. Het vastgoedbedrijf heeft nu al kantoren in Turnhout, Geel en Herentals. De komende maanden opent het twee nieuwe vestigingen: één in Mol en één in Vosselaar.

 Het nieuwe kantoor aan het Rondplein in Mol opent al op 1 januari. Er wordt nog volop gewerkt om het pand klaar te maken in de ‘Vansweevelt Makelaars’-look.  Het gaat om het bestaand kantoor van Sylvia Elen dat wordt overgenomen. “Sylvia blijft aan het roer staan, maar onder de vleugels van Vansweevelt Makelaars”, zegt general manager Dennis Vansweevelt. “Voor ons is deze overname een mooie kans. We dachten er al langer over om een kantoor in Mol te openen, want we hebben er veel panden in de aanbieding. Bovendien ligt dit kantoor pal naast ons nieuwbouwproject Ignis.”

De tweede nieuwe vestiging komt in de bekende woning ‘Bluekens’ aan de Antwerpsesteenweg 164 in Vosselaar. Het pand wordt binnenkort opgeknapt en opent in de zomer als Vansweevelt-kantoor. Daarmee keert Vansweevelt Makelaars een beetje terug naar zijn roots, want dertig jaar geleden opende stichter Mathieu Vansweevelt er zijn allereerste kantoor.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.