Medewerkers domoXim Boortmeerbeek De medewerkers van het domoXim-filiaal in Boortmeerbeek vieren het 9-jarig bestaan van het kantoor. Foto: rr

Vastgoedexpert domoXim blaast negen kaarsjes uit in Boortmeerbeek

Vastgoedkantoor domoXim, met kantoren in Brussel, Mechelen, Bonheiden en Herent, viert dit jaar de negende verjaardag van zijn vestiging in Boortmeerbeek. In afwachting van hun 10-jarig bestaan vraagt het filiaal aan haar klanten om foto’s uit het verleden op te vissen.

“Met grote trots kondigen wij aan dat domoXim al negen jaar actief is in het prachtige Boortmeerbeek. Sinds onze opening hebben we onze klanten de beste vastgoedoplossingen aangeboden, en nu tellen we samen af naar ons tienjarig bestaan!”, klinkt het enthousiast in een persbericht.

De vastgoedmakelaar, dat reeds in 2007 het levenslicht zag in Sterrebeek, heeft zichzelf een ambitieus doel opgelegd in aanloop naar hun tienjarig jubileum in het dorp. “Willen we in elke straat van Boortmeerbeek, Schiplaken en Hever een huis verkocht of verhuurd hebben. Van de Audenhovenlaan en de Anderveldstraat, over de Bredepleinstraat en de Korenweg tot de Wilgenlaan en de Zevenbunderweg. We hebben al heel wat straten afgevinkt en ons team werkt vol enthousiasme om samen dit doel te bereiken.”

Foto’s uit de oude doos

Ter ere van deze toekomstige mijlpaal roept het bedrijf nu haar klanten op om leuke vastgoedfoto’s van het voorbije decennium toe te sturen. “Een leuke foto van je woning voor en na je verbouwing? Een feestje met je nieuwe buren? Of deel je liever een leuke anekdote? We proberen samen alle straten aan te kruisen”, luidt de boodschap.

Tot slot hebben de medewerkers van het kantoor in Boortmeerbeek nog mooie woorden voor hun cliënteel. “We bedanken nu alvast onze klanten, partners en medewerkers voor hun voortdurend vertrouwen. Zonder jullie zou dit succes niet mogelijk zijn geweest.”