Nieuws Kempen Vastgoedexperts neemt Signs & More over

Vastgoedexperts neemt Signs & More over

Vastgoedexperts neemt Signs & More over

LILLE/BILZEN – Signs & More Group uit Bilzen, onder meer gespecialiseerd in reclame- en informatieborden, is overgenomen door Vastgoedexperts uit het Kempense Welchelderzande (Lille). De overnemer biedt een breed pakket van diensten aan voor immobiliënmakelaars en voegt daar nu de borden voor de verkoop en verhuur van vastgoed aan toe.

Signs & More is het bedrijf van Kenny Weckx. Het bestaat uit diverse onderdelen, zoals Immosigns (signalisatie voor vastgoed), Custom Wrap Company (wrappen van voertuigen), Custom Sign Company (lichtreclames en zuilen,) en ESC-design (grafische ontwerpstudio). De hoofdzetel bevindt zich in Bilzen.

Maandagnamiddag werd de overeenkomst getekend voor de volledige overname van het bedrijf door Vastgoedexperts, gespecialiseerd in diensten aan vastgoedmakelaars, zoals het uitvoeren van elektrische keuringen, EPB-verslaggeving, plaatsbeschrijvingen, vastgoedfotografie, enzovoort. “Door het inlijven van Signs & More kan Vastgoedexperts zijn aanbod uitbreiden”, licht Arnoud Leën van Vastgoedexperts toe. “Zo kunnen we nu ook meer de opmaak en productie van borden verzorgen voor de verhuur en verkoop van vastgoed. Op die manier versterkt Vastgoedexperts de positie als “de enige echte one-stop-shop voor makelaars.”

Kenny Weckx en zijn team blijven aan boord in de nieuwe structuur. “We gaan het totaalpakket van diensten aanbieden vanuit 5 vestigingen: Tongeren en Halen in Limburg, Stabroek en Puurs in Antwerpen en Wechelderzande”, legt Weckx uit. “De ambities zijn niet gering. Het doel is om stelselmatig verder uit te breiden naar de rest van Vlaanderen en daarna heel België te bereiken. Door de schaalvergroting willen we het komende 1,5 jaar 10 tot 15 nieuwe mensen in dienst nemen. Zo sterk geloven we in het succes van deze unieke formule.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer