Nieuws Kempen VDI Design verhuist showroom naar Wynants Wonen in Gierle

VDI Design verhuist showroom naar Wynants Wonen in Gierle

VDI Design verhuist showroom naar Wynants Wonen in Gierle

MERKSPLAS/GIERLE – VDI Design uit Merksplas, gespecialiseerd in keukens, badkamers en maatwerk, heeft de vroegere toonzaal van Wynants Wonen in Gierle gekocht. Na de verhuizing volgend jaar wil het bedrijf de nieuwste creatie tonen.

“VDI Design produceert en plaatst keukens, badkamers en interieurs, zowel voor ondernemingen als particulieren”, legt marketingverantwoordelijke Cédric Jochems uit. “We hebben ons gespecialiseerd in gedurfde en doordachte totaalconcepten en interieurvormgeving met niet-alledaagse materialen. Daarbij werken we met innovatieve softwaresystemen en productielijnen.”

In het voorjaar 2020 opent VDI Design haar nieuwe showroom in de voormalige gebouwen van Wynants Wonen langs de Kloosterstraat in Gierle. Na een 35 jaar mooi traject van Wynants wonen, werd er in 2014 beslist om in alle schoonheid te stoppen.

“De toonzaal verhuist van Merksplas naar Gierle.” VDI Design telt 18 medewerkers, verdeeld tussen interieurarchitecten, administratie,  ingenieurs,  ateliermedewerkers en plaatsers.

Met de nieuwe toonzaal van 700m² als paradepaardje, boort VDI Design ook een extra doelgroepen aan. “Ons assortiment zal toestellen, materialen en ontwerpen tellen die ongezien zijn in de Kempen”, zegt Cédric Jochems. “Zo kunnen we ook de exclusievere behoeftes invullen van klanten die bewust nadenken over hun woon- en leefstijl. Maar VDI Design blijft voelen, dromen en inrichten voor elk budget.”

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.