Nieuws Kempen Veel interesse voor eerste werfbezoek Dillen Bouwteam

Veel interesse voor eerste werfbezoek Dillen Bouwteam

Veel interesse voor eerste werfbezoek Dillen Bouwteam

dillen bouwteamEen 20-tal medewerkers van Dillen Bouwteam uit Balen heeft een bezoek gebracht aan het woonzorgproject Sint-Anna in Herentals. Op zich niets bijzonder, ware het niet dat ze daar zelf een hele periode al werkend hebben doorgebracht. “Werknemers hebben allen hun eigen taak in de realisatie van een bouwwerk, maar ze krijgen niet altijd het eindresultaat te zien. Het groot aantal inschrijvingen toont de interesse van onze werknemers”, zegt Kim Spruyt van Dillen Bouwteam.

Het woonzorgcentrum Sint-Anna bouwde een nieuwe vleugel om de capaciteit uit te breiden. In dit nieuwe deel verzorgde Dillen Bouwteam de inrichting van zo’n 110 eenpersoonskamers, 40 assistentiewoningen, 4 verpleegposten en 4 dienkeukens. De eenpersoonskamers en assistentiewoningen kregen alle vast meubilair gaande van vestiairekasten tot badkamermeubilair. Het Balense bedrijf leverde balies en maatkeukens in de verpleegposten en dienkeukens en vervaardigde ook het onthaalmeubel en het toogmeubel in de cafetaria.

Nadat de huidige bewoners verhuizen naar de nieuwbouw, zal ook het oudere gedeelte worden opgefrist met meubilair op maat. Voor Dillen Bouwteam was het de eerste dergelijke bedrijfsuitstap. Wanneer de belangstelling bij de medewerkers hoog blijft, plannen ze in de toekomst nog meer werfbezoeken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer