Nieuws Kempen Veiligheidscertificaat voor Smet-Tunnelling Dessel

Veiligheidscertificaat voor Smet-Tunnelling Dessel

Veiligheidscertificaat voor Smet-Tunnelling Dessel

Smet-Tunnelling, een onderdeel van Smet Group uit Dessel, heeft trede 3 van de zogenoemde Veiligheidsladder heeft behaald. Dat gebeurde na een intake audit en een 3-daagse intensieve observatie audit door TÜV.

Bij een dergelijke audit gaat het niet per se om wat je als bedrijf doet aan veiligheid, maar hoe het in je cultuur zit ingebakken. De controleurs gaan na hoezeer de medewerkers zich bewust zijn van veiligheid. De vereiste score is 80%, Smet-Tunnelling behaalde 85%.

Het bedrijf scoorde punten met de open communicatie, de betrokkenheid van het management, de mogelijkheid voor iedereen om ideeën aan te brengen over veiligheid en de directe lijnen.

Met dit certificaat dat Smet-Tunnelling ontving, blijft de onderneming op de leverancierslijst staan van ProRail staan als enige Belgische boorder voor de categorie SE-A (horizontale boringen tot en met een diameter1000) en SE-B (diameters > 1000). Ook bouwheer Tennet hanteert deze veiligheidsladder.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.