Nieuws Kempen Vennootschap achter Bistro Carello in Geel failliet

Vennootschap achter Bistro Carello in Geel failliet

Vennootschap achter Bistro Carello in Geel failliet

carelloDe rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft vanmorgen de NV Vladimo failliet verklaard op bekentenis. De maatschappelijke zetel bevindt zich op Parklaan 11 in Grobbendonk, maar de eigenlijke activiteiten gebeurden aan de Grote Steenweg in Geel waar de vennootschap de uitbating verzorgde van Bistro Carello. De zaak ging in april 2014 open onder impuls van Fred Van Dyck, die faam maakte met zijn firma Publi Van Dyck in Balen. Hij investeerde een fors bedrag in een pand waar voordien nog andere horecazaken waren ondergebracht maar toen niet meer was dan een bouwval. Bij de NV Vladimo waren nog vier mensen in dienst. De rechtbank stelde Silvy Sterckx aan als curator.

De handelsrechtbank sprak ook de faling uit van Asicran Comm.V, Eikendreef 72 in Rijkevorsel, actief in goederenvervoer en algemene bouwwerken. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Ook de vennoten Gabriel Negut en Vasile Radu delen in het faillissement. Curator is Wim Nysmans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer