Nieuws Kempen Verdonck & Partners vervoegt Grant Thornton

Verdonck & Partners vervoegt Grant Thornton

Jan Verdonck en zijn team. Foto: Verdonck & Partners

Verdonck & Partners vervoegt Grant Thornton

OLEN, TURNHOUT – Grant Thornton versterkt zijn aanwezigheid in de Kempen en zet de groei in deze regio voort. De vier experts van Verdonck & Partners uit Olen nemen namelijk hun intrek in het Turnhoutse kantoor van Grant Thornton Belgium.

Grant Thornton breidt zijn accountancydiensten in de Kempen verder uit. Verdonck & Partners uit Olen vervoegde bij de start van het nieuwe jaar de organisatie. Sinds 2005 bouwde Jan Verdonck met Verdonck & Partners een praktijk op in accountancy en fiscaal advies, met een sterke focus op strategiebepaling en financieel beheer. “Bij onze opstart in 2005 vond ik als economist die multidisciplinaire benadering nergens anders terug. Meteen ook de reden waarom ik een eigen kantoor startte, want dat was voor mij nooit een doel op zich”, aldus Jan Verdonck. “Dat ik onze ervaring en filosofie nu kan delen binnen een breed netwerk als dat van Grant Thornton, voelt voor mij als thuiskomen. Dat we bijvoorbeeld voor het gestegen volume aan wetgeving en normering kunnen terugvallen op de expertise van het Grant Thornton-netwerk maakt dat wij kunnen focussen op onze adviserende taken. Onder de vlag van Grant Thornton kunnen we onze klanten completer bedienen, met specifiek strategisch, fiscaal en financieel advies, zowel voor starters als voor bestaande ondernemingen.”

Trusted advisor

Ook bij Grant Thornton reageert men verheugd. “De ‘holistische’ en pragmatische aanpak van Verdonck & Partners sluit perfect aan bij de strategische positionering van onze eigen accountants als bedrijfsadviseurs”, aldus Ria Verheyen, managing partner. “Ook wij hechten als trusted advisor veel waarde aan een persoonlijke benadering en bouwen aan een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten. We kijken de samenwerking met gelijkgestemde collega’s met veel vertrouwen tegemoet.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.