Nieuws Kempen Verfspecialist Roux komt naar Mol

Verfspecialist Roux komt naar Mol

Verfspecialist Roux komt naar Mol

MOL/GENK – Roux NV, groothandel in verf met hoofdzetel in Genk, is bezig met het klaarmaken van een tweede vestiging. Die komt in Mol en opent op 12 maart.

Roux NV groeit. Sinds het aantreden van Eddy Oeyen als zaakvoerder in 2012 is het bedrijf op zoek naar expansie. De nieuwe vestiging in Mol is daar een duidelijk teken van. “Ik ben zelf van Retie en mijn zoon is nu ook in de zaak gestapt”, vertelt Eddy Oeyen. “Dat was een van de redenen om in de Kempen nog meer actief te worden. Bovendien werken wij nauw samen met de opleiding schilderwerk in Geel. De studenten kwamen naar ons bedrijf in Genk voor een opleiding. Dat kan nu voortaan dichterbij.”

Roux NV is niet alleen een verfgroothandel, maar levert ook op veel vlakken advies. Professionals kunnen er terecht voor de voorbereiding en concrete uitwerking van hun verfplannen. Roux probeert mee oplossingen aan te reiken en biedt een breed assortiment, kleuradvies, technische ondersteuning en een ruime toonzaal. Vakmensen kunnen er ook terecht voor lijmen, plamuren, vloer- en wandbekleding en allerlei gereedschap. Alles wat de vakman nodig heeft om een goed werk te leveren. “We zijn een KMO die dicht bij de klanten staat”, stelt Eddy Oeyen.

Roux NV werd vanaf 1978 een gevestigde waarde in Genk. Nu komt er dus een tweede vestiging bij in Mol. Die opent op 12 maart. Het bedrijf hoopt later nog uit te breiden.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.