Nieuws Kempen Verhoeven vervoert heel dorp naar de kerstmarkten

Verhoeven vervoert heel dorp naar de kerstmarkten

Verhoeven vervoert heel dorp naar de kerstmarkten

kerstmarkt verhoevenAutocarbedrijf Verhoeven Busreizen uit Rijkevorsel brengt deze dagen meer dan 10.000 reizigers naar de Duitse en Engelse kerstmarkten. Dat is zoveel dan het aantal inwoners van een gemiddelde Kempense gemeente.

“Met die reizen naar de kerstmarkten zijn we meer dan 25 jaar geleden begonnen”, vertelt medezaakvoerder Johan Verhoeven. “Intussen zijn we daarvoor zeer bekend in de streek.” Verhoeven Busreizen doet zowel de bekende bestemmingen als Aken, Keulen, Oberhausen en Londen aan maar ook minder bekende zoals Bochum zijn zeer in trek. Het merendeel van de kerstreizen zijn dagtrips maar daarnaast zijn er ook meerdaagse tochten naar bijvoorbeeld Parijs en Canterbury. Op piekmomenten vertrekken er meer dan 1200 mensen per dag. In totaal wordt voor het kerstprogramma een 250-tal autocars ingezet. Naast de kershoppings zijn er de kerstcruises.

Kersttrips blijven populair
“Het seizoen van de kerstmarkten begon dit jaar op 22 november en loopt tot 30 december”, weet Johan Verhoeven. “Het aantal reizigers dat we daarmee aantrekken, is al enkele jaren min of meer gelijk, wat betekent dat die kerstmarkten toch wel populair blijven.”

Verhoeven Busreizen spreekt voor het kerstprogramma klanten aan in heel de provincie Antwerpen, met een nadruk op de Kempen. De onderneming beschikt over meer dan veertig autocars en biedt een uitgebreid gamma aan reizen: begeleide groepsreizen, in de zomer wekelijkse afreizen naar Spanje, fiets- en wandelvakanties, cruises, enz.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer