Nieuws Kempen Verhuizing Triflex speelt in op verdere groei

Verhuizing Triflex speelt in op verdere groei

Verhuizing Triflex speelt in op verdere groei

Nieuwpand01Triflex heeft recent zijn intrek genomen in een nieuw pand in Herentals. De verhuizing van de specialist in vloeibare kunststoffen komt voort uit de groei van het bedrijf en de ambitie om de markt nog meer service te bieden. Naast meer kantoorruimte bevat de nieuwe huisvesting een magazijn en opleidingsruimte voor opdrachtgevers en applicateurs. Het nieuwe onderkomen in Frame21 Business Center Herentals is recent ontwikkeld door Groep Heylen.

Salesteam uitgebreid
Triflex bvba maakte de laatste jaren een omvangrijke groei mee. Sinds 2008 groeide het bedrijf uit van twee tot vijftien medewerkers en er zijn nog enkele functies vacant. Kees Kalis, directeur van Triflex: “We hebben ons salesteam uitgebreid met diverse specialisten. Vanuit de focus op een specifiek marktsegment kunnen onze mensen de markt voorzien van specialistisch advies. Dat heeft geresulteerd in vertrouwen vanuit de markt. Met de werving van Frans- en Duitstalige medewerkers hebben we onze markt bovendien uitgebreid naar Brussel en Wallonië.”

De groei openbaarde zich met name in de afdichting van nieuwe parkings voor de zorgsector en de afdichting van balkons en galerijen langs de kust. Ook op het gebied van wegmarkeringen en -herstellingen zag Triflex zijn marktaandeel groeien.

Voorheen werden bestellingen van klanten uitsluitend rechtstreeks vanuit Triflex Nederland en het productiebedrijf in Duitsland geleverd. Om meer service te bieden voor klanten, is een magazijn gerealiseerd. Basisproducten kunnen hierdoor zeer snel worden geleverd. In het nieuwe gebouw bevindt zich tevens een opleidingsruimte. Het nieuwe kantoorpand is gelegen vlakbij de oude vestiging van Triflex aan de Diamantstraat in Herentals.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer