Nieuws Kempen Verkeershinder aan bedrijvenzone Beerse

Verkeershinder aan bedrijvenzone Beerse

Verkeershinder aan bedrijvenzone Beerse

BEERSE – Vanaf deze week moet het verkeer aan de bedrijvenzone langs het kanaal in Beerse een tijdlang rekening houden met hinder. Zowel aan brug 6 als aan brug 4 over het kanaal Dessel-Schoten wordt de komende tijd gewerkt. Het verkeer wordt omgeleid.

De eerste werkzaamheden aan het kanaal in Beerse vinden maandag plaats aan brug 6. Deze brug vormt de verbinding tussen de Schransdriesstraat en de Rijkevorselseweg. Arbeiders van De Vlaamse Waterweg vervangen maandag de leuning van brug 6. Door deze ingreep is de brug de hele dag volledig afgesloten voor het verkeer. Automobilisten moeten daarom van 9u tot 17u een wegomlegging volgen. Fietsers en voetgangers kunnen maandag nog wel de brug gebruiken.

De tweede opdracht enkele kilometers verderop aan brug 4 in Beerse is omvangrijker. Deze brug vormt de verbinding tussen de wegen Opstal en Oosteneinde. Van maandag 24 februari tot en met vrijdag 28 februari zijn werknemers van De Vlaamse Waterweg daar aan de slag om de onder- en bovenvloer te vervangen. Hierdoor is brug 4 in die periode afgesloten voor het verkeer. Automobilsten en andere weggebruikers moeten een wegomlegging volgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.