Nieuws Kempen Verkeershinder door werken tussen Retie en Arendonk tijdens herfstvakantie

Verkeershinder door werken tussen Retie en Arendonk tijdens herfstvakantie

Verkeershinder door werken tussen Retie en Arendonk tijdens herfstvakantie

RETIE/ ARENDONK – Van dinsdag 3 november tot en met vrijdag 6 november zal het verkeer hinder ondervinden door werkzaamheden aan de N118 tussen Retie en Arendonk. Een aannemer vernieuwt daar over een afstand van drie kilometer het wegdek in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). De werfzone strekt zich uit van de dorpskern van Retie tot de zijstraat Hoge Mauw in Arendonk. “De toplaag van het wegdek wordt afgefreesd en opnieuw aangelegd met nieuw asfalt”, legt Sep Vandijck van AWV uit in Gazet van Antwerpen. “Daarna brengt de aannemer nieuwe wegmarkeringen aan. Het vernieuwde wegdek verhoogt het rijcomfort en de verkeersveiligheid.” Om de hinder te beperken, vindt de heraanleg in twee fasen plaats. Dinsdag en woensdag gaat het om fase 1 vanaf de dorpskern van Retie. De twee andere dagen is fase 2 richting Arendonk inclusief de brug over de E34 aan de beurt. Het op- en afrittencomplex 26 is die periode volledig afgesloten. Tijdens het project moet het verkeer tussen Retie en Arendonk een wegomlegging volgen via de E34 of via de N139 en N18. De vrijliggende fietspaden blijven wel toegankelijk.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer