Nieuws Kempen Vernieuwde ALDI opent in Beerse

Vernieuwde ALDI opent in Beerse

Vernieuwde ALDI opent in Beerse

BEERSE – Op woensdag 4 maart opent een gloednieuwe ALDI-winkel de deuren aan de Krommenhof in Beerse. De klant kan vanaf nu terecht in een sterk uitgebreid filiaal. De typische ALDI-formule met z’n lage prijzen blijft behouden.

De vernieuwde ALDI vestiging in Beerse is met 1.200 m² verkoopruimte flink groter dan de vorige winkel. Om de werken mogelijk te maken, verdwenen de open bufferbekkens ondergronds en heroriënteerde ALDI de winkelinrichting met meer visibiliteit langs de straatkant.

Naast het verruimen van het aantal parkeerplaatsen naar zo’n 90 parkeerplaatsen, heeft ALDI ook gedacht aan aan de zwakke weggebruiker. Tijdens de werken zijn er nieuwe fietspaden aangelegd waardoor de achterliggende speelpleinen vlot bereikbaar zijn.

Er werd ook rekening gehouden met het duurzame aspect. Zo bestaat de volledige verlichting uit ledverlichting, is er een regenwater- en warmterecuperatiesysteem en werden er zonnepanelen aangelegd.

Comfort verhogen

Met deze nieuwe winkel wil ALDI in de eerste plaats het winkelcomfort en het winkelplezier van de klanten verhogen. Dat gebeurt bijvoorbeeld met bredere wandelgangen en warme houten accenten. “Om tot ons nieuwe winkelconcept te komen, hebben we onze klanten de vraag gesteld: hoe ziet uw ideale ALDI er in de toekomst uit”, zegt Frank Vissers, Managing Director van de regionale hoofdzetel ALDI Turnhout. “Op basis van die antwoorden werd de winkelinrichting herdacht.”

Dagritme volgen

De winkelindeling volgt het dagritme van de klant. Starten doet hij bij de brood- en ontbijtafdeling, vervolgens gaat hij naar de versmarkt, dan naar de dranken enzovoort.

Grote pancartes en fotopanelen zorgen ervoor dat de klanten onmiddellijk zien waar ze producten kunnen vinden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer